Intrebari frecvente

Cum functioneaza?

Corsetul Posturre Corrector este prevazut cu 2 benzi elastice neintrerupte fixate prin 2 cusaturi duble.
Benzile neintrerupte permit utilizatorului sa controleze tensiunea bratelor astfel incat fixarea sa se faca perfect.
Odata fixat, benzile elastice vor alinia umerii in pozitia corecta iar muschii spatelui vor reincepe sa “invete” pozitia corecta.Corsetul se poartă câteva ore pe zi. În câteva săptamâni de la purtare corpul va începe să se obișnuiască cu postura corectă a spatelui.

De fiecare data cand se va adopta o pozitie incorecta a spatelui benzile elastice vor atentiona (prin incomodare) astfel incat utilizatorul sa revina imediat la pozitia corecta.


Cine poate folosi Posturre Corrector?

Corsetul Posture Corrector poate fi folosit de catre oricine cu conditia sa se incadreze in limitele tabelului cu masuri.

In cazul in care suferiti de afectiuni ale spatelui/coloanei vertebrale sau daca sunteti gravida va recomandam sa consultati medicul inainte de a folosi acest corset.

Daca considerati ca acest produs nu este adecvat pentru problema dvs, daca resimtiti o senzatie anormala sau dezagreabila sau daca durerile de spate persista, va recomandam sa consultati un medic.
In caz de degradare a produsului, incetati sa-l mai utilizati.


Cum se fixeaza?

Fixarea corectă a corsetului este foarte importantă pentru obținerea rezultatelor așteptate. Te rugăm să urmărești cu atenție etapele de fixare ale corsetului.

cum se fixeaza


Produsul beneficiaza de garantie?

Corsetul Posture Corrector beneficiaza de o garantie de 30 de zile. Certificatul de Garantie va fi expediat impreuna cu factura si produsul comandat.